Nieuws De Band ·

coverband DeBand.NL

Nieuws DeBand.NL

Tegenwoordig komt het nieuwste nieuws van coverband DeBand.NL via facebook.

 

 

 

 

Nieuws van voor het Facebooktijdperk

 

@ Panama met Robbie W. + Big, Black & Beautiful

Superleuk feest voor UWV Noord-Holland te Panama Amsterdam. Live met DeBand.NL on stage: Robbie W. + Big Black & Beautiful

 Nieuws De Band

 

DeBand.NL live @ Bolsward Friesland

In augustus waren we te gast in t fraaie Friese land: Op de Bolswarder Simmerwike (Zomerweek Bolsward hebben we geleerd als niet-Friezen ;-) Check een leuk stukje video van een dance-mix van ons: de danceMusic-mix.


klik voor HQ bigger view

danceMusic-mix: Get on the floor - Michael Jackson, Please don't stop the Music - Rihanna, Music - Madonna, Music Inferno - Madonna, Boogie 2Nite - Booty Luv, Don't mess with my man - Booty Luv
DeBand.NL live @ Bolswarder Simmerwike 2010
Video & montage:
ab-media.nl

 

Leuk feesje voor Turien te Westergasfabriek!

Feestje voor Turien Assuradeuren in de Transformatorhal op het terrein van de voormalige Westergasfebriek te Amsterdam. Met superlekkere catering - en fijn geregeld - door Hete Peper Catering & Service.  Echt top!.....

 Nieuws De Band

 Nieuws De Band

meer foto's

 

DeBand.NL met live lasershow

 Nieuws De Band

Op verzoek en tegen een zeer kleine prijs kan de lichtshow van DeBand.NL worden uitgebreid met een professionele heuse kleuren laser of het nu voor 20 of 20.000 man is.
meer info en foto's

 

Live on stage met Purple's artiesten

In maart vierde het snelst groeiende licht en geluidsbedrijf van Nederland zijn 20 jarig bestaan. De Band was uitgenodigd om met een keur aan leuke en bekende artiesten uit de Purple-stal de finale feest show te verzorgen.
Oftewel: De Band op het podium met moddervet geluid en een overdaad aan lichtshow, compleet met dikke led-wall en nog niet vertoonde 3Dvideo show.
Fraaie bijkomstigheid is dat er videocamera's meesnorrrrden, zodat we met trots leuke audio en video kunnen presenteren op de website.  ;-)

 

20 jaar Purple Live

Tim Akkerman (Di-rect)


(c) Purple Group

Hind


 

Henk Westbroek en Henk Temming (Het Goede Doel)


 

Nol Havens (VOF De Kunst)


 

Frank in Person (Frank Sinatra tribute)


 

Martin Buitenhuis (Van Dik Hout)


(c) KJKolb.nl

meer foto's >

 

20 jaar Purple Group (1989 - 2009)

Wat in 1989 begon in Gemert als Purple Sound met wat luidsprekers, een paar lampen, een 2-tal DJ booth's en een tape rackje is inmiddels uitgegroeid tot Purple Group.
20 jaar later liggen de aantallen wat anders, evenals de locatie. Zoals velen werd er begonnen met de opslag van materialen in een garage, de slaapkamer diende als kantoor en vervoer gebeurde met een aanhangwagen. Na enkele jaren werd de eerste bus gekocht en de garage werd verdubbeld. De eerste medewerkers en medefirmanten dienden zich aan, tijd om een V.O.F. op te richten en naar een bedrijfspand te verhuizen.

Nieuws De Band

Geluk, investeringsdrang en lef.
Ingrediënten die nodig zijn om te groeien. Op het juiste moment een gedurfde investering doen, de juiste personen tegenkomen en zo belanden in de wereld van de grotere artiesten en festivals. Purple Group kende de ene groeistuip na de andere.
Nu, in 2009, 20 jaar later als Purple Group B.V. lid van het Synco Network, alweer 5 jaar in een groot pand in Schijndel, dat af en toe ook te klein lijkt, met de slogan: Partner in licht- en geluidsproducties, wordt het tijd voor een feest!

 

 


 

Nieuws De Band

Nieuws De Band

Nieuws De Band
gastenboek